XALQARO TAJRIBALAR ASOSIDA TA’LIM SIFATINI OSHIRISH - Moxinur Uzoqjonova (ZAMONAVIY TA’LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
Ushbu maqolada chet el tajribalari asosida ta’lim sifatini oshirishda Buyuk Britaniya va Yaponiya ta’lim texnologiyalari tahlil qilingan. Davlatlardagi ta’lim tizimi haqida qisqacha ma’lumotlar keltirilgan. Yangilangan ta’lim to‘la ma’noda yangicha tafakkur, sog‘lom fikr iborasi yoritib berilgan. Kalit so‘zlar: Prezident maktablari, Buyuk Britaniya ta’lim tizimi, Yaponiya ta’lim tizimi, universitet, o‘rta ta’lim, majburiy ta’lim