OʻZBEKISTON MAKTABLARIDA ZAMONAVIY TA’LIMNI TASHKIL ETISH VA UNI RIVOJLANTIRISH - Norchayev Izzat Kamoliddin oʻgʻli SamDCHTI 2-bosqich talabasi Ilmiy raxbar: Sh.O.Mamayoqubova (ZAMONAVIY TA’LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2023)
Hozirda yurtimizda taʼlim tizimini ilgʻor xorijiy tajribalar asosida takomillashtirish, maktablarda dars jarayonlarini zamonaviylik asosida tashkil etish va bu orqali taʼlim sifatini va darajasini oshirish ustuvor vazifa etib belgilanmoqda. Bu jarayonni amalga oshirishda texnologiyalar, internet, zamonaviy oʻqitish metodlari muhim ahamiyat kasb etadi.