YUQORI CHASTOTALI FIZIOTERAPEVTIK ELEKTRON APPARATLAR VA ELEKTROXIRURGIYA APPARATLARI - Tojimuhammadova Omina Sherzod qizi Toshkent tibbiyot akademiyasi 2-davolash fakulteti 1-kurs talabasi Katta oʻqituvchi: Ubaydullayeva Vazira Pachchaxanovna (ZAMONAVIY TA’LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
Yuqori chastotali fizioterapevtik elektron apparatlar va elektroxirurgiya apparatlari zamonaviy tibbiyotda keng qo’llaniladi. Ushbu apparatlar kasalliklarni davolashda samaradorlikni oshirishga yordam beradi. Tezisda ushbu apparatlar turlari, ularning ishlash prinsiplari, qo’llanilish sohasi va afzalliklari haqida ma’lumot beriladi.