ЗАМОНАВИЙ ПСИХОЛОГИК ЁНДАШУВЛАРДА ДИНИЙ БАҒРИКЕНГЛИК МУАММОСИ - Холматов Мансур Абдираҳим ўғли (ZAMONAVIY TA’LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2023)
Ушбу мақолада диний бағрикенглик тушунчасининг назарий ва методологик таҳлили муҳокама қилинган. Шунингдек, диний бағрикенглик ҳодисасининг турли психологик ва диний ёндашувларда қиёсий таҳлил келтирилган.