HAVO NAMLIGI VA UNI INSON ORGANIZIMIDAGI AHAMIYATI.SHUDRING NUQTASI - Abduvositova Zarina Furqat qizi Ilmiy rahbar: Ubaydullayeva Vazira Patchchaxonovna (ZAMONAVIY TA’LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
Ushbu maqolada havo namligining inson organizimiga ta’siri,havo namligi darajalari,turli hil havo darajalarida organizmda bo’ladigan o’zgarishlar va harorat va namlikni shudring nuqtasiga tasiri.