Betonga issiqlik yo‘li bilan ishlov berish texnologiyasi - S.R.Uralova; B.A.Tursunov (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqola betonning issiqlik bilan ishlov berish jarayonlarini o‘rganishga bag‘ishlangan. Unda betonning fizik va mexanik xususiyatlariga issiqlik bilan ishlov berishning ta'siri, jumladan, materialning mustahkamligi, zichligi va uzoq muddatli chidamliligi tahlil qilinadi.