CHET TILI DARSLARIDA INTERFAOL USLUBLARDAN FOYDALANISH - Samdchti Ingliz tili 2 fakulteti talabasi Bekberganova Marjona Narxan qizi, (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2023)
Maqolada chet tillarini oʻqitishning zamonaviy hamda samarali metodlaridan foydalanishning vositalari yoritib berilgan. Kalit soʻzlar: tillar, texnologiyalar,bilim,metod, salohiyat,samaradorlik.