SKATLAR TURKUMI - talaba Anvarov Jamshid Umidjon o’g’li Biologiya o’qituvchisi Yo’dashev Abduvali (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2025)
Ushbu tezisda skatlar turkumi, tashqi tuzilishi, ularning ko’payishi, oziqlanishi xaqida malumotlar keltirilgan