ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR VA ULARNING XALQ OGʻZAKI IJODI JANRLARINI OʻRGANISHDA QOʻLLANILISHI - Shuhratova Parizoda Hamza qizi (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2025)
Ushbu maqolada xalq og‘zaki ijodi, janrlar turlari,uning ta’lim jarayonidagi ro’li va ahamiyati haqida so’z boradi. Undan tashqari xalq og’zaki ijodi orqali kitobxonlarga ta’limiy, axloqiy tarbiya berish va adabiyotga bo’gan qiziqishlarini oshirish asosiy o’rinda turadi. Shu o’rinda zamonaviy pedagogik texnologiyalar orqali o’rganish va o’rgatish usullari orqali yana kengroq ma’lumotga ega bo’lish haqida so’z yuritamiz.