INGLIZ TILINI O’RGANISHNING ZAMONAVIY METODIK USULLARI - SamDCHTI Ingliz II fakulteti talabasi Davronov Javoxir Zoxidovich Ilmiy raxbar: SH.O. Mamayoqubova (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2023)
Ushbu maqolada ingliz tilini o'rganishning zamonaviy metodik uslublari yoritilib o'tiladi. Bular Task-based metodi, Kommunikativ metod, audio-visual uslub, interaktiv darslar hamda online resurslar kabi metodlar o'rganiladi va tahlil qilinadi