ONA TILI O‘QITUVCHISIDA SHAKLLANISHI ZARUR BO‘LGAN TAYANCH KOMPETENSIYALAR - Ibrohimova Dilrabo Mirzohid qizi, (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2025)
Ushbu maqolada kompetensiya haqida umumiy ma’lumotlar, ularning turlari, ona tilida kompetensiyaning o‘rni va usullari, uni ta’lim davomida turli usullarda to‘g‘ri qo‘llash , o‘qituvchi uchun, aynan ona tili o‘qituvchisi uchun zarur tayanch kompetensiyalar tahlil etilgan.