ЎЗБЕКИСТОНДА ИМКОНИЯТИ ЧЕКЛАНГАНЛАР СПОРТИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ АСОСЛАРИНИНГ ЯРАТИЛГАНЛИГИ - Мадраҳимова Муҳайё Султонбоевна (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2025)
Мазкур мақолада Ўзбекистонда имконияти чекланганлар спортини ривожлангантириш асосларининг яратилганлигини ёритишга аҳамият қаратилди. Уларнинг ҳозирги кунда спорт соҳасида эришаётган ютуқлари қисқача таҳлил қилинади, ҳамда уларга мамлакатимизда яратиб берилаётган шарт-шароитлар ва имкониятлар тўғрисида сўз боради.