XXI ASRDA ZAMONAVIY DASTURLAR BILAN INGLIZ TILINI O’RGANISH - Ubaydullayeva Sevinch Akbar qizi (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2023)
Ushbu maqolada hozirgi davrda ishlab chiqilayotgan yangi dasturlar orqali ingliz tilini o’rganish haqida ma’lumot beriladi.