NAZAR ESHONQULNING “QO‘L” HIKOYASI TAHLILI - Marjona Ergashova (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada zamonaviy oʻzbek adabiyotiga o'ziga xos hamda o'zgacha ruhda yozilgan asarlari bilan kirib kelgan Nazar Eshonqulning "Qo'l" hikoyasida qo'llangan badiiy tasviriy vositalar , simvolik predmetlarning tahlili keltirilgan. Modern ruhda yozilgan asardagi ijtimoiy mavzular va qahramonlar ruhiyatidagi o'zgarishlar tasvirlangan.