XORIJIY HAMKORLIKNING O‘ZBEKISTON IQTISODIYOTIDA TUTGAN O‘RNI - Tursunova M (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2025)
Maqolada mamlakatimizda barqaror iqtisodiy o‘sishni ta’minlash va ijtimoiy infratuzilmaning rivojlanishi tadqiq qilingan. O‘zbekiston Respublikasi Barqaror rivojlanishning milliy maqsad va vazifalaridan kelib chiqqan holda respublikamizda aholi turmush farovonligini yanada oshirishga qaratilgan ustuvor yo‘nalishlar yoritilgan.