XORIJ DAVLATLARINING MAKTAB O‘QUVCHILARIDA TADBIRKORLIK KO‘NIKMALARINI RIVOJLANTIRISH TAJRIBASI - Djaxangirova Zuxra Tursunovna,, (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
Mazkur maqolada rivojlangan xorijiy davlatlar tajribasida maktab o‘quvchilari orasida tadbirkorlik ko‘nikmalarini shakllantirishga qaratilgan ta’lim tizimi va yondashuvlar o‘rganiladi. Xususan, AQSh, Buyuk Britaniya, Germaniya, Finlyandiya va Janubiy Koreya kabi mamlakatlarning ilg‘or tajribalari tahlil qilinib, O‘zbekiston uchun mos taklif va tavsiyalar ishlab chiqiladi.