SO`Z TURKUMLARINING ONA TILIMIZDAGI AHAMIYATI - Erkinova Munavvar Zoxidjon qizi (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2025)
Ona tili – bu milliy kimligimiz, madaniyatimiz va bilimlarimiz asosidir. Oliy taʼlimda ona tilini mukammal egallash nafaqat filologiya yoʻnalishidagi talabalar, balki barcha mutaxassisliklar uchun zaruriy shartdir. Ushbu maqolada Mustaqil va yordamchi soʻz turkumlari haqida malumotlasr keltirilgan.