ЎЗБЕКИСТОННИНГ ЭНГ ЯНГИ ТАРИХИ ФАНИНИ ЎҚИТИШНИНГ ЗАРУРАТИ ВА СТРАТЕГИЯЛАРИ - Баҳронов Беҳруз Бўри ўғли (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2025)
Ушбу маколада Ўзбекистоннинг энг янги тарихи фанини ўқитишнинг зарурати ва стратегиялари хакида суз юритилган.