BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINING NUTQINI RIVOJLANTIRISHDA ERTAKLARNING ROLI - Rajabova Noila Maxmadmuso qizi,, (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2025)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining og‘zaki va yozma nutqini shakllantirish hamda boyitishda ertaklarning o‘rni tahlil qilinadi. Shuningdek, ertaklar orqali bolalarning tafakkuri, tasavvuri va ijodkorlik salohiyati qanday rivojlanishi mumkinligi haqida fikr yuritiladi.