ODOB – EL KO‘RKI, MAHALLA – YURT KO‘RKI - Axmadjanova Muazzam Islomjanovna Namangan davlat pedagogika instituti stajyor-o‘qituvchisi Mallayeva Shohsanam Õrmonjonovna Namangan davlat pedagogika instituti 1-kurs talabasi (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2025)
Ushbu maqolada mahalla instituti va uning jamiyatdagi o‘rni tahlil qilinadi. Mahalla odob va tarbiya o‘chog‘i bo‘lib, unda yoshlar kattalarga hurmat, mehr-oqibat va hamjihatlik kabi qadriyatlarni o‘rganadi. Shuningdek, mahallaning yurt obodligiga qo‘shadigan hissasi, an’analar markazi sifatidagi o‘rni va yosh avlod tarbiyasidagi roli ochib berilgan. Kalit so‘zlar mahalla odob tarbiya qadriyatlar mehr-oqibat hurmat obodonchilik an’analar hamjihatlik yosh avlod jamiyat