QADRIYATLARING BOQIY BO'LSIN-NAVRO'Z. - Tillayev Bobomurod Abduvahobovich Namangan davlat pedagogika instituti katta-o‘qituvchisi. O‘rmonova Mavluda Raximdjanovna Namangan davlat pedagogika instituti 1-kurs talabasi (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2025)
Ushbu maqolada Navro‘z bayramining milliy qadriyatlarimizdagi o‘rni va uning jamiyat hayotidagi ahamiyati tahlil qilingan. Bayramning mehr-oqibat, saxovat, oilaviy birlik, an’anaviy qadriyatlar va tabiatga bo‘lgan muhabbat kabi jihatlari yoritilgan. Shuningdek, globallashuv sharoitida Navro‘zning yosh avlod tarbiyasidagi o‘rni va uning xalqaro do‘stlikni mustahkamlashdagi ahamiyati ta’kidlangan. Kalit so‘zlar: Navro‘z milliy qadriyatlar an’analar urf-odatlar mehr-oqibat saxovat tabiat yosh avlod globallashuv oilaviy qadriyatlar birlik madaniyat