INGLIZ TILINI O‘QITISHDA ZAMONAVIY METODLAR: QIZIQARLI VA SAMARALI USULLAR - Shoira Nosirova Olimovna Toshkent Iqtisodiyot Universiteti Samarqand filiali Ingliz tili o`qituvchisi (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2025)
Bugungi global dunyada ingliz tili muhim aloqa vositasi hisoblanadi. Ingliz tilini yaxshi bilish nafaqat ta’lim va ish imkoniyatlarini oshirish, balki dunyoviy bilimlar bilan tanishish uchun ham zarur. Shu sababli, ingliz tilini o‘qitish metodlari doimiy ravishda takomillashtirilmoqda. Ushbu maqolada ingliz tilini samarali o‘qitishning eng zamonaviy va qiziqarli usullari haqida so‘z yuritamiz. Kalit so’zlar: ingliz tili, interfaol o‘yinlar, Duolingo, Memrise, Zoom, Google Meet, kreativ va izlanishli jarayon, yangi metod, CLT.