YANGI DAVRNING IMKONIYATLARI VA XAVFLARI: SUN’IY INTELLEKT - Tagaymuratova Gulchehra Tuychiyevna, (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2025)
Ushbu maqola sun’iy intellektning inson faoliyatidagi tutgan o’rni, uning salbiy va ijobiy tomonlari haqida ma’lumotlar yoritilgan. Shu bilan birgalikda ulardan to’g’ri foydalanish texnalogiyalaridan iborat.