MEDIA TEXNOLOGIYALAR VA KEYS TOPSHIRIQLAR ASOSIDA BOSHLANG‘ICH TA’LIMDAGI NIZOLARNI BARTARAF ETISH - Ismoilova Malika (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2025)
Nizo insonlar o‘rtasida ijtimoiy va shaxsiy masalalarni yechishda vujudga keladigan holat, lekin har qanday qarshilik bu nizo bo‘lavermaydi.