BOSHLANG’ICH TA’LIMDAGI KONFLIKTLARNI BARTARAF ETISHDA INTEGRATSION YONDASHUV - Malika Erkinovna (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2025)
Ushbu maqolada boshlang‘ich ta’lim tizimidagi nizolarni aniqlash, ularning kelib chiqish sabablari va ularni bartaraf etishda oila hamda maktabning o‘zaro hamkorlik asosida olib boriladigan integratsion yondashuvining o‘rni tahlil qilingan.