MEHNATNI MUHOFAZA QILISH SOHASIDAGI XIZMATLAR BOZORINING PROFESSIONAL ISHTIROKCHILARI ASOSIY VAZIFALARINI O`RGANISHNI TAXLIL QILISH - Eshmuhamedov Latif Mahmayusufovich (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2025)
Annatatsiya: Ushbu maqolada Mehnatni muhofaza qilish sohasidagi xizmatlar bozorining professional ishtirokchilari asosiy vazifalari o`rganildi. Maqolada ushbu masala bo‘yicha muallif tomonidan ishlab chiqilgan ilmiy takliflar berildi.