O‘TKIR NAFAS YETISHMOVCHILIGIDA BIRINCHI YORDAM - Umarova Oysara (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2025)
Ushbu maqolada zamonaviy hamshiralarga tibbiy muolajalar tehnikasini bajarishini bilishi bilan birga, bemorning kasallik tufayli yuzaga kelgan va kelishi mumkin bo’lgan, koma jarayoni va ularni tekshirish hususiyatlari va davolash birinchi yordamberish haqida to’htalib o’tildi.