TAEKVONDOCHILARNING JANGOVOR HARAKAT KOMBINATSIYALARINI MASHG‘ULOT VA MUSOBAQALARDA QO‘LLASHNI MUTAXSSISLAR FIKRI HAMDA SO‘ROVNOMALAR TAHLILI - A.R.Jumanov, (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2025)
Ushbu tezisda taekvondochilarni mashg‘ulot va musobaqalarga tayyorlashda sportchilarning kombinatsion harakatlarini samaradorligini aniqlash. Malakali murabbiylarni fikr mulohazalarini o‘rganish uchun ulardan so‘rovnomalar o‘tkazilgan. Mutaxssislar tomonidan olib borilgan so‘rovnimalar asosida taekvondochilarning mashg‘ulot va musobaqalarga tayyorlashda jangovor kombinatsion harakatlarni qo‘llashda ularga taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.