“PAXTA ISHI” QATAG‘ONINING AHOLISI TURMUSH DARAJASIGA TA’SIRI HAMDA UNING OQIBATLARI - Suyarov Nurbek Rustamovich (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2025)
Sovet hokimiyati, qatag‘onlik, “Paxta ishi”, tergov izolyatori, Kommunistik partiya, “qayta qurish”, turg‘unlik, paxta yakkohokimligi