O`SMIR YOSHDAGI O`G`IL-QIZLARNING O`Z-O`ZINI BAHOLASHI - Yesenova Nursaule Yesenovna (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2025)
Maqolada o'smir qizlarda o'z-o'zini hurmat qilishni shakllantirish muhimligi ilmiy va nazariy jihatdan asoslanadi. Hozirgi o'smir qizlarning xatti-harakatlari va qadriyatlari ularning ijtimoiy muhiti bilan belgilanadi. Maqolaning asosiy maqsadi hozirgi qizlarning o'ziga bo'lgan ishonchini va o'zini hurmatini oshirish bo'yicha maslahatlar berishdir.