O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASI JAMOAT XAVFSIZLIGINI TA’MINLASHDA FUQAROLAR HUQUQIY ONGI VA HUQUQIY MADANIYATINI YUKSALTIRISH BILAN BOG‘LIQ ISHLAR SAMARADORLIGINI OSHIRISH VA MILLIY QONUNCHILIKNI TAKOMILLASHTIRISHNING O‘ZIGA XOS JIHATLARI - Zamonbekov Umidbek Avazbek o‘g‘li (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2025)
Annatatsiya: Ushbu maqolada huquqiy ong va huquqiy madaniyatni yuksaltirishning jamoat xavfsizligini ta’minlashdagi rolini takomillashtirishning ayrim masalalari tahlil qilingan va qonunchilikni takomillashtirish bo‘yicha taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.