SISTEMALI BIRIKTIRUVCHI TO‘QIMA KASALLIKLARIGA CHALINGAN BEMORLARNING KLINIKO-PSIXOPATOLOGIK XUSUSIYATLARI - G.F., Gayubov U.M. , Gopurova. (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2025)
sistemali biriktiruvchi to‘qima kasalliklari, kliniko-psixopatologik xususiyatlar, depressiya, tashvish, hayot sifati.