SHAXSLARARO MUNOSABATLAR VA STRESS: PSIXOLOGIK NAZARIYALAR VA AMALIY YONDASHUVLAR - To‘laganova MohinurAbduhakim qizi (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2025)
Mazkur maqolada shaxslararo munosabatlar va stress holatlari o‘rtasidagi bog‘liqlik psixologik nazariyalar asosida tahlil qilinadi. Munosabatlar sifati, kommunikatsiya uslubi, emotsional reaksiya va ijtimoiy qo‘llab-quvvatlash darajasi stress darajasiga qanday ta’sir ko‘rsatishi bayon etiladi. Shuningdek, stressni kamaytirishda ijobiy shaxslararo munosabatlarning roli va zamonaviy psixologik yondashuvlar ko‘rib chiqiladi.