XALQARO MOLIYAVIY TASHKILOTLARNING MIGRATSIYA BILAN BOG‘LIQ IJTIMOIY-IQTISODIY LOYIHALARINI MOLIYALASHTIRISH TAJRIBASI - Allabergenova Nargiza Abdullayevna,Abdullaxonova Dinora Xursanbek qizi (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu tadqiqot ishida Xalqaro moliyaviy tashkilotlar tomonidan qo‘llab-quvvatlanib kelinayotgan migratsiyaga oid bo‘lgan ijtimoiy hamda iqtisodiy loyihalarning bir nechtasi tahlil qilinib, O‘zbekiston uchun mos amaliy takliflar ishlab chiqilgan.