O‘QUV-MASHG‘ULOT BOSQICHIDA VOLEYBOLCHI QIZLARNING SAKRASH VA HUJUM ZARBASI TEXNIKASINI RIVOJLANTIRISH XUSUSIYATLARI - Maxmudova Maxliyo Maxammadjon qizi (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2026)
voleybolchi qizlar, sakrash texnikasi, hujum zarbasi, texnik tayyorgarlik, o‘quv-mashg‘ulot bosqichi, yosh sportchilar