TA’LIM MUASSASALARI UCHUN “RAQAMLI KAMPUS” KONSEPSIYASINI ISHLAB CHIQISH - Namozov Sodikjon Sayfilloyevich, (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2026)
Mazkur maqolada ta’lim muassasalari faoliyatini zamonaviy axborot-kommunikatsiya texnologiyalari asosida tashkil etishning samarali modeli bo‘lgan “raqamli kampus” konsepsiyasi tahlil qilinadi. Raqamli kampus ta’lim jarayonlari, boshqaruv, infratuzilma va xizmatlarni yagona raqamli muhitga integratsiyalashni nazarda tutadi. Tadqiqot davomida raqamli kampusning asosiy komponentlari, funksional imkoniyatlari, joriy etish bosqichlari va ta’lim sifatiga ta’siri yoritilgan. Maqola natijalari ta’lim muassasalarida raqamli transformatsiyani amalga oshirishda amaliy ahamiyatga ega.