YOSHLARGA OID DAVLAT SIYOSATI - Ikromjon Nodirbek o‘g’li, Muzaffarov; Hojiniso Ilxomjon qizi, Usmonova (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2026)
Ushbu maqolada Yoshlarga oid davlat siyosati, uning ustuvor maqsadlari, yoshlarining hayotida tutgan o’rni va ahamiyati berilgan.