BOSHLANG‘ICH TA’LIMDA MUSTAQIL ISHLARNI TASHKIL ETISH VA O‘QUVCHILARDA O‘QUV-BILISH KOMPETENSIYALARINI RIVOJLANTIRISH - Abduraxmanova Charos Burxanovna (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
Ushbu maqolada bugungi kunda ta’lim tizimini rivojlantirish, boshlang‘ich ta’limda mustaqil ishlarni tashkil etish va o‘quvchilarda o‘quv-bilish kompetensiyalarini rivojlantirish masalalari muallif tomonidan yoritib berilgan hamda ularni takomillashtirish bo’yicha taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.