INNOVATSION TA’LIM TEXNOLOGIYASIDAN FOYDALANGAN HOLDA CHEGIRMALAR MAVZUSINI O’QITISH - Nazarboyeva Xosiyat Gulmirzo qizi, (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
Ba’zi integrallarning qiymatlarini oddiy usullarda hisoblash birmuncha qiyinchiliklar tug’dirishi mumkin. Ammo, chegirmalardan samarali foydalangan holda bu integrallarning qiymatlarini oson hisoblash mumkin. OTM larda chegirmalar mavzusini o’rgatishda innovatsion texnologiyalardan foydalanish samarali natijaga olib keladi. Shu sababdan ushbu maqola matematik analiz va kompleks analiz kurslarini o’zlashtirayotgan talabalar uchun muhim qo’llanma hisoblanadi.