IJTIMOIY HIMOYA TIZIMIDA KEYS-MENEJMENT TEXNOLOGIYALARINING ROLI - Tagaymuratova Gulchehra; Ikromova Sitora Qobiljon qizi (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya. Mazkur maqolada ijtimoiy himoya tizimida keys-menejment texnologiyalarining o‘rni, mazmun-mohiyati va amaliy ahamiyati ilmiy jihatdan tahlil qilinadi. Shuningdek, aholining ehtiyojmand qatlamlariga ko‘rsatilayotgan ijtimoiy xizmatlarni samarali tashkil etishda keys-menejment texnologiyalarining roli, xalqaro tajriba hamda O‘zbekiston amaliyotida qo‘llanilish xususiyatlari yoritib beriladi. Tadqiqot natijasida ijtimoiy himoya tizimida keys-menejment texnologiyalaridan foydalanish samaradorligini oshirish bo‘yicha taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.