HAMKORLIK TEXNOLOGIYASI - TALABALARGA YO'NALTIRILGAN TA'LIMNING SAMARALI USULLARIDAN BIRI - Muratkulov O., (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqolada Respublika Oliy ta’lim muassasalarida innovatsion ta’lim texnologiyalari metodini joriy etilishining ahamiyati, innovatsion ta’lim texnologiyalarining, xususan hamkorlik ta'limining samaradorligi tahlil qilingan. В данной статье анализируется важность внедрения инновационных образовательных технологий в высших учебных заведениях республики, эффективность инновационных образовательных технологий, в частности, коллаборативного обучения.. This article analyzes the importance of introducing innovative educational technologies in higher educational institutions of the republic, the effectiveness of innovative educational technologies, in particular, collaborative learning.