ЯШИЛ ИҚТИСОДИЁТГА ЎТИШДА СОЛИҚ ИМТИЁЗЛАРИНИНГ САМАРАДОРЛИГИ: ХАЛҚАРО ТАЖРИБА ВА МИЛЛИЙ ИСТИҚБОЛЛАР - Турабоев Камбарали Кодирович (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2026)
Аннотация: Ушбу мақолада дунёдаги турли давлатлар тажрибасида қўлланилаётган солиқ имтиёзлари таҳлил қилинган, уларнинг самарадорлиги баҳоланган ҳамда Ўзбекистон учун мос келадиган йўналишлар ва истиқболли имкониятлар кўриб чиқилган.