ЯККА ТАРТИБДА УЙ-ЖОЙ ҚУРИШ МАҚСАДИДА ЕР УЧАСТКАСИНИ ХУСУСИЙЛАШТИРИШ - Мамадалиев Бобуржон Баҳодиржон ўғли (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
Ушбу тезисда якка тартибда уй-жой қуриш учун ер участкаларини хусусийлаштиришга оид бўлган энг муҳим масалалар, қонунчилик ҳужжатларининг ўзига хос жиҳатлари баён қилинган