РАҚАМЛИ ИҚТИСОДИЙ МУНОСАБАТЛАР ШАРОИТИДА КОРХОНАЛАРДА ТИЖОРАТ РИСКЛАРИНИ БОШҚАРИШ КОНЦЕПЦИЯСИ - Шарипова Гулмира Тохировна (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
Мақолада корхоналарда тижорат рискларини бошқаришнинг назарий ва услубий жиҳатлари, шунингдек тижорат рискларини бошқаришнинг амалдаги механизмини такомиллаштириш масалалари ёритиб берилган. Корхонанинг маркетинг фаолияти ва тижорат рискларини бошқариш тизими ўзаро боғлиқлиги очиб берилган ва тижорат рискларини бошқаришнинг концептуал модели ишлаб чиқилган.