MEDIATA'LIM VOSITALARIDAN FOYDALANIB BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARNING KASBIY KOMPETENTLIGINI RIVOJLANTIRISH - Sabirova Gulmira Sadik qizi; Tosheva Dildora Iskandarovna (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
Mazkur maqolada ta’lim tizimini takomillashtirish borasida bo’lajak o’qituvchilarning o’z ustida ishlashi, bilim ko’nikma va malakalarini muntazam oshirib borishi, ularda kasbiy kompetentlikni rivojlantirish haqida ma’lumotlar keltirilgan.