КИБЕРТОВЛАМАЧИЛИК УЧУН ЖИНОИЙ ЖАВОБГАРЛИКНИНГ АЙРИМ МАСАЛАЛАРИ - Эргашев Илёс Ўрол ўғли,, (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
Мазкур ишда муаллиф Ўзбекистон Республикаси Жиноят кодексининг 165-моддаси (Товламачилик) 1-қисми диспозициясига киритилган ўзгартириш, яъни жабрланувчининг ахборот ресурсини йўқ қилиш, ўзгартириш, эгаллаб олиш ёки тўсиб қўйиш билан қўрқитган ҳолда товламачилик қилишнинг айрим ўзига ҳосликларини ўрганган.