KO‘CHMAS MULKKA BO‘LGAN HUQUQLARNI DAVLAT RO‘YXATIDAN O‘TKAZISH TO‘G‘RISIDAGI 28.11.2022 YILDAGI QONUN - Mamatxolikova Ugiloy Axrorjanovna (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
Mazkur maqola ko‘chmas mulkka bo‘lgan huquqlarni davlat ro‘yxatidan o‘tkazish to‘g‘risidagi 28.11.2022 yildagi qonunni mazmunan yoritishga bag’ishlanadi. Shuningdek, maqolada kadastr tushunchasi va uning muhim jihatlari ko’rib chiqilgan.