MUDDATLI HARBIY XIZMATCHILARDA IJTIMOIY MOSLASHUV BOSH SUBEKT SIFATIDA - Quryozov Imomaddin Davlat o‘g‘li (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
Ushbu maqolada yosh harbiy xizmatchilarni harbiy xizmat sharoitlariga psixologik moslashish masalalari yoritilgan. Moslashish yosh harbiy xizmatchilarning hayotidagi muhim omillardan biri sanaladi. Kalit so‘zlar: Moslashish, harbiy xizmatchi, harbiy xizmat, jamoa