ТАЛАБАЛИК ОЛТИН ДАВРЛАРИМ: УСТОЗНИНГ ХАВАС ҚИЛСА АРЗИЙДИГАН ҚОБИЛИЯТИ - Qo’ldosheva Sevinchxon Sherbek qizi (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
Maqolada B. Tolipovning jamiyatdagi o'rni haqida so`z yuritiladi. Ustoz o’z ilmlarini talabalarga berishdan charchamaydigan jonkuyar kasb egasi ekanligi aytiladi va boshqlar. Калит сўзлар: dars, quvonch, talaba, ustoz, parapsixolog