BOJХONА ХIZMАTI NАZORАTINI TАSHKIL ETISH - Ilmiy raxbar: Meyliyev.A.M SamISI “Moliya” kafedrasi o’qituvchi Talaba: Ziyotov Hasan Abror o’g’li, Talaba: Ziyotov Xusan Abror o’g’li, (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
Bojxona nazoratining mazmun-mohiyati, huquqiy asoslari va O‘zbekiston Respublikasi bojxona organlarini bojxona nazoratini olib borishdagi vazifalari va roli.